SaulusMedia

Tervetuloa SaulusMedian sivulle

 

Sivulla on SaulusMedian henkilöiden videoita, kriisipuhelin ja ajankohtaista tietoa.

Sähköposti: saulusmedia@gmail.com

Kriisipuhelin 040 056 7426 (Sivun alhaalla lisätietoa kriisipuhelimesta)

Lyhyesti Raamatun opetusta (päivitettävä teksti):

Jumalan pyhät salaisuudet ovat salassa jumalattomilta, mutta Herraa rakastavalle uskovalle ihmiselle Jumala avaa salaisuutensa ja silloin Herraa rakastava oppii tuntemaan ja ymmärtämään Jumalan aivoituksia, suunnitelmia ja Hänen sanansa opetuksia.

Herra on luvannut pitää meistä huolta ja Hän sanoo sanassaan, että lihasta syntynyt (jumalaton) vainoaa Hengestä syntynyttä (Jumalan lasta) ja tämä asetelma on olemassa tässä maailmassa maailmanloppuun asti. Tämä vaino vahvistuu ja tulee voimakkaammaksi tässä lopunajassa yhä enenevässä määrin. Kun tämän ymmärrät, niin sinun ei tarvitse ahdistua sitä vainoa ja pilkkaa minkä kohteeksi joudut, koska se kuuluu normaaliin uskovan ihmisen elämään tässä maailmanajassa.

Tärkeintä on, että sinä ymmärrät Jumalan rakastavan sinua ja pitävän huolta sinusta myös vainon ja ahdistuksen keskellä. Pysy aina Jumalan puolella, sillä Hän pitää sinusta hyvää huolta, kun ja jos sinä olet uskollinen Herralle ja uskot Häneen rakkauden totuudessa. Herra ohjaa sinua neuvojensa ja ohjeidensa mukaisesti ja Hän lopulta johdattaa sinut Hänen kunniansa kuningaskuntaan.

Opettele tyytymään siihen, että kun Jumala on sinun kanssasi, niin et huoli, etkä tarvitse mitään muuta kuin sen minkä saat Jumalalta. Olkoon Jumala sinun sydämesi kallio ja iankaikkinen osasi ja muista, että olet pelastettu Jumalan armosta Herran Jeesuksen veren ja sovitustyön ansion tähden.

SaulusMedian julkaisemia videoita ja Raamatun opetuksia. Klikkaa alapuolella olevaa linkkiä ja pääset katselemaan ja kuuntelemaan SaulusMedian tekemiä ja tuottamia videoita: 

SaulusMedian videokanava

 

Raamattu kuvaa lopunajan eksytysten olevan sellaisia, jotka ovat kuin eläinten ansapyydykset, jossa ansaan joutuva pyydystetään yhtäkkiä ansaan jääden loukkuun. Lopunajan eksytykset ovat kavalia kuin nämä ansapyydykset ja vain uskomalla Raamatun totuuteen voidaan välttyä eksymästä valheen verkkoihin. Videolla tuodaan esille kuinka uskomalla totuuteen Jumala muuttaa mielen ja uudistaa rikkinäisen mielen, niin, että uskon keskipisteenä saa olla Herra Jeesus rakkauden totuudessa.

Miten voit välttää lopunajan suuren Babylonin eksytyksen, joka ottaa haltuunsa koko maailman? Rakasta Herraa Jeesusta totuudessa sekä elä ja vaella Jumalan armosta Hengen pyhityksen kuuliaisuudessa, niin et eksy lopunajan suuren Babylonin petokseen, joka tulee paulaksi ja ansaksi koko maailmalle. Raamatun sanan mukaan Herran Jeesuksen tulemuksen jälkeen päättyy tämä nykyinen armotalouskausi ja alkaa tuhannen vuoden kuningaskunta Rauhanruhtinaan Messias Jeesuksen hallitessa maailmassa Jerusalemista käsin. Ennen Herran Jeesuksen tulemusta saatana eksyttää maailman ihmiset ekumenian, lääketieteen (farmakeia) ja kaiken valheen sekä antikristuksen kautta palvomaan saatanaa. Raamattu opettaa, että laittomuuden päästyä valtaan maailmassa ja kun alkaa maailmanlaajuinen vaino Herran Jeesuksen opetuslapsia kohtaan, niin uskovien keskuuteen tulee suuri luopumus, koska heidän sydämessään kylmenee rakkaus Jumalaa kohtaan. Videolla käydään myös läpi Raamatun antamia ohjeita, joita noudattamalla Jumalan armosta Herran Jeesuksen opetuslapsen sydämessä usko kasvaa ja vahvistuu, niin ettei hän eksy lopunajan suuren Babylonin petokseen ja eksytykseen, vaan kestää ja pysyy pystyssä aina Herran Jeesuksen tulemukseen asti.

Toni Torppa videoita


Toni Torppa pohtii videolla mitä siitä seuraa, että Jeesus on herrain Herra ja kuningasten Kuningas juuri nyt ja Hänellä on tällä hetkellä kaikki valta taivaissa ja maan päällä. Siitä seuraa, että kaikki esivallat ovat alamaiset Jeesukselle ja Hänen käskyilleen.

SaulusMedia kriisipuhelin 

Voit soittaa SaulusMedian kriisipuhelimeen (Pekka) jos sinulla on murheita tai vaikeita asioita menossa elämässäsi. Haluan kuunnella sinua ja keskustella kanssasi. Kiitos sinulle soitostasi. Jos puhelin on varattu tai siihen ei vastata niin soita myöhemmin uudelleen. Vastaan aina heti kun se on mahdollista. Haluan mielelläni auttaa sinua, rakas lähimmäiseni. Voit ottaa yhteyttä täysin nimettömästi ja kaikki asiat, joista haluat keskustella jäävät meidän kahden väliseksi. Voit myös halutessasi varata viestillä sopivan soittoajan tai keskustella sähköpostitse. Jumalan siunausta sinulle!

Terveisin,

Pekka Mäkinen / SaulusMedia

Puhelin: 040 056 7426

Sähköposti:
PekanSposti.png

Soittaminen on ilmaista, lukuun ottamatta tavanomaisia puhelinoperaattorisi perimiä maksuja.

Kriisipuhelin on kaikille avoin.